fiddees.blogg.se

Nya äventyr varje vecka! För mig är detta mitt sätt att ge er en tydligare inblick i hur mycket träning som verkligen krävs för att nå toppen!

Last day practice!

Publicerad 2014-09-29 00:14:02 i Allmänt,

Imorgon är sista dagen innan årets höjdpunkt. På tisdag börjar äntligen Europatour kvalet och jag kan knappt förklara hur kul det ska bli. Banan vi spelar heter Riba Golf och den är verkligen ett test. Den är fruktansvärt smal från tee och den är jätte blöt efter allt regn som kommit så banan spelas väldigt lång. Du vinner såklart tävlingarna på Green och med puttern men utslagen på Riba Golf är extremt viktiga!

Imorgon blir det 9 hål och lite närspels träning, sen blir det lite avkoppling på eftermiddagen för att ladda batterierna fullt! 

Jag skriver mer om start tid och så imorrn :) En vecka kvar!

Publicerad 2014-09-21 20:38:52 i Allmänt,

Det är inte mer än 5 dagar kvar nu tills jag åker till årets höjdpunkt. 

Jag sitter just nu och kollar på en clinic med Brandt Snedeker och funderar på hur jag ska lägga upp sista veckans träning. Jag försöker även att tänka på kvalet. Jag försöker göra det tydligt för mig själv vad jag ger mig in på och via detta tror jag att jag kommer hantera det bättre när jag väl är där. 

Jag tror att en kval tävling är precis vad jag behöver för att få fram det där lilla extra jag känner att jag besitter. Några av mina bästa rundor kommer från olika kval tävlingar. Jag älskar pressen! Att bara ha en chans, jag fokuserar lite mer än vanligt då! 

Sen gillar jag också att vara underdog! 

Jag ska försöka uppdatera ordentligt under veckans gång och beskriva mina tankar och träningspass! 


Www.aronsborg.se

Sista varvet

Publicerad 2014-09-14 09:13:40 i Allmänt,

Sista varvet på sista tävlingen i Sverige idag. 

Just nu är jag i Bollnäs och spelar Hårga Open. Banan vi spelar är väldigt avgörande från tee. Det är absolut inga svårigheter att hamna mask eller slå ner nåt dike som ligger väl placerat längs med fairway kanten. 
Igår sköt jag på par (72 slag). Jag var lite stressad i starten för det kändes bra på rangen och jag ville sätta mig i bra position inför idag. Jag varvade birdies med dubbel bogeys första nio men var tillbaka på +2 efter 14 hål. 
Hål 15 var min räddning igår, jag slår 3 bollar från tee ut i hög ruffen, och då pratar vi enormt högt gräs. Och jag tänker "hittar jag ingen av dom går jag av". Vi letar och jag känner hur jag börjar ge upp, då säger Per som jag spelar med att han har en av mina, och det visar sig vara min första boll! 
Dessutom låg inte bollen omöjligt, utan jag kunde faktiskt slå den mot Green. 
Jag lasrar och det är 101 meter kvar till pinnen. Jag saftar på en sand wedge och den kommer ut perfekt, tar en hård studs innan green och rullar upp 5 meter från pinnen. Sen som grädden på moset så hånar jag den för birdie. Helt plötsligt är jag +1 istället för +8. Jag gör sedan birdie på hål 17 och avslutar varvet med ett par.

Idag ska bli riktigt roligt, ska verkligen göra allt för att få med mig en bra score hem!


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela