fiddees.blogg.se

Nya äventyr varje vecka! För mig är detta mitt sätt att ge er en tydligare inblick i hur mycket träning som verkligen krävs för att nå toppen!

Golfupsala Open

Publicerad 2014-08-28 09:17:04 i Allmänt,

Ännu en tävling är över! Tyvärr gick det inte min väg denna gång. Spelade tyvärr riktigt uselt båda varven och det var framförallt puttning som kostade mig placeringar! 
Det var såklart lite sura miner från min sida igår men idag är vi tillbaka på kontoret för att försöka rätta till misstagen! Hårt arbete lönar sig alltid i slutändan brukar jag säga :) 

Nästa stop är Hårga Open på Bollnäs GK. Ser verkligen fram emot den, det är sista tävlingen innan kvalet så det vore enormt roligt att vinna den och åka till Portugal med jätte självförtroende! 

Sen ska det bli kul att träffa släkten också! Ska också bli väldigt kul att min flickvän åker med upp och kollar när jag spelar. Sist hon va med så gick det bra så jag hoppas på repris!Www.aronsborg.se

Ny vecka, nya möjligheter!

Publicerad 2014-08-18 20:26:21 i Allmänt,

Ännu en lyckad tävling i bagaget! Slutade på sjätte plats i Hofors, endast ett slag ifrån särspel om första platsen!! Har aldrig vart med om att det är 5 spelare i ett särspel om vinsten! 

Men jag är iaf jätte glad över mina prestationer än så länge denna sommar och jag hoppas det bara blir bättre och bättre! 
Jag ska verkligen försöka träna mer än vad jag brukar inför kvalet då det verkligen kan förändra stora delar av mitt liv! 
31 augusti får jag reda på vart jag kommer att spela första steget på Europatour kvalet! Men det kommer garanterat komma en uppdatering här på bloggen om det :D 

Jag har några få tävlingar kvar på denna säsong innan den är över så jag vill verkligen passa på att tacka mina underbara sponsorer för all er hjälp denna säsong, tror verkligen inte att jag nått den framgång jag gjort i sommar utan er! Hofors Open!

Publicerad 2014-08-12 07:15:37 i Allmänt,

Idag börjar allvaret, de är dags att jaga en ny vinst. Jag är faktiskt riktigt glad över att få komma ut och tävla igen, de va ett tag sen nu! Jag har verkligen börjat njuta på tävlingar under det senaste åren, och framförallt ska det bli kul att se hur formen är för tillfället och vad som ska slipas till ytterligare inför ET kvalet! Alla kval papper blev postade i slutet av förra veckan och den 31 augusti får jag reda på vart det bär av. Mitt förstahands val vart Portugal, varför  just Portugal är svårt att svara på! Tror de är för att jag vart där tidigare och spelat golf, miljön är inte helt ofrämmande :) 

Ska iaf bli en otroligt rolig del av min karriär! 

P:S idag lämnades mina nya kläder in på loggning, det har vart lite strul med dom men snart så kommer ni se mig med Aronsborgs logon på bröstet :D
Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela