fiddees.blogg.se

Nya äventyr varje vecka! För mig är detta mitt sätt att ge er en tydligare inblick i hur mycket träning som verkligen krävs för att nå toppen!

Tävlingsfri vecka!

Publicerad 2014-07-30 14:21:24 i Allmänt,

Som rubriken säger så är det tävlings fritt denna vecka! Skulle egentligen åkt upp till Rättvik för att spela Siljan Open men känner att kroppen behöver få vila lite! Större tävlingar kommer inom kort och då gäller det att vara med i toppen och hugga! 

Nästa tävling är Hofors Open den 12-13 Augusti, men mer om den tar vi då :) 

Igår kom Aronsborgs kläderna jag väntat på! Nu är det bara Aronsborgs logon som ska på!

När jag ändå är igång så vill jag passa på att tacka alla som följer min resa. Antingen via bloggen eller privat, ert stöd är enormt viktigt för mig! Så åter igen tack! 

Nu ska jag återgå till träningen, men åter igen stort tack! :)


Från måndagens träning med Magnus! Www.halsatrekronor.se 

Är ni intresserade av träning med Magnus så erbjuder jag er just nu 25% rabatt! 


Www.aronsborg.se 

SPM-Open

Publicerad 2014-07-23 23:28:33 i Allmänt,

Dags för nya utmaningar, denna gång i Strängnäs.

När jag blickar tillbaka på denna tävling tidigare år så kan jag konstatera att jag var en mycket omognare golfspelare då, har tagit några jätte konstiga beslut på Strängnäs GK som kostat mig många placeringar i tävlingen. Men i år är det nya tag som sagt. Även fast formen inte är den bästa för tillfället så har jag högsta tron på mig själv, jag har bevisat för mig själv i år att jag hör hemma i toppen! Och de är en dag kvar till tävlingen, kanske kommer formen imorgon! 

Igår fick jag iaf igenom beställningen av mina nya kläder! Hoppas ordern går fort så dom snabbt kan skickas iväg tryck för att sedan kunna användas på tävlingar! Vore kul att hämta en topplacering med Aronsborgs logon på tröjorna :D Seriespel 2014

Publicerad 2014-07-15 20:11:19 i Allmänt,

Tja!

Finland förra veckan och denna vecka Stockholm! De var det här jag ville visa med denna blogg, allt resande och nya miljöer man får uppleva som golfproffs. Samt med och motgångar och hur jag handskas med dom! 

Men som sagt förra veckan Finland. Det blev till slut en 32a plats. Nöjd? Överlag är jag helt ok nöjd, jag grämer mig lite över andra varvet då jag slutade +3 för dagen, vart lite stressad mot slutet av varvet när inga birdie puttar gick i och gjorde tyvärr pga det bort mig på 2 avslutnings hål! 

Men denna vecka är det nya tag! Det årliga seriespelet är igång och i år spelar vi på Österåkers GK! Imorgon bitti kommer jag och David spela foursome på Österled samt jag och Viktor bästboll imorgon på eftermiddagen! Det ska bli sjukt kul :D Har ni möjlighet så kom gärna ut och kolla! 8:30 och 8:40 är våra starttider :) 


Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela